Sanitair & Badkamer voor badkamers en toiletruimtes

Is het na al die jaren tijd voor een nieuwe badkamer, maar heeft u geen zin of tijd om het zelf te regelen, geen probleem, wij nemen de renovatie voor u uit handen. Lemmers installatie techniek staat bekent voor het maken van kwaliteit badkamers en toiletruimtes. Zo hebben wij al vele renovaties mogen doen. Zo hebben we een hecht team met o.a. onze eigen installatiemonteurs, tegelzetter, stukadoor en een schilder. Zo heeft u maar één aanspreekpunt van het begin tot het einde. Door korte lijnen te hebben met onze partners kunnen we in korte tijd uw badkamer realiseren.

Deskundig Advies

Aangezien sanitair dagelijks intensief wordt gebruikt, is het van groot belang om voldoende aandacht te besteden aan de uitstraling en indeling van badkamer of toilet.

We nodigen je graag uit om samen een het ontwerp van je badkamer te maken. Daarnaast beschikken onze vaste partners over een eigen showroom waar uw ideeën kunt opdoen voor uw eigen badkamer of toilet.

Graag komen we bij u op locatie om te bekijken welke aanpassingen er gedaan moeten worden aan het leidingwerk. Zo helpt Lemmers installatietechniek uw droom badkamer werkelijkheid te laten worden.

Persoonlijk advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer Informatie?

Wil je ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan jouw sanitair-, badkamer- en andere sanitaire behoeften? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze mail, of bel ons op voor meer informatie