Loodgieter loodgietersbedrijf met ervaren vakmensen

Lemmers installatie techniek is van oorsprong een loodgietersbedrijf met ervaren vakmensen met een uitgebreide kennis en praktijkervaring. Onze expertise omvat een breed scala aan loodgietersdiensten in zowel Weert als de omliggende regio. Wij staan altijd paraat voor onze klanten. Mocht u geconfronteerd worden met een lekkage of mocht uw CV-ketel niet meer naar behoren werken, aarzel dan niet om ons direct te contacteren.

Loodgieterswerkzaamheden :

Onze werkzaamheden bestrijken een breed spectrum. Naast het herstellen van dakschade, CV-ketels en waterleidingen, verzorgen wij tevens de installatie van sanitaire voorzieningen.

Mocht uw CV-ketel niet meer functioneren en u zit in de kou, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor zo spoedig mogelijk voor om alles weer werkend te krijgen.

Een lekkage of een sanitair probleem kan buitengewoon hinderlijk zijn. In dergelijke situaties is snelle interventie cruciaal, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar en komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Als installatiebedrijf koesteren wij een passie voor het loodgietersvak en zijn wij uw aanspreekpunt voor al uw loodgietersbehoeften.

Voor meer informatie over onze diensten of als u direct hulp nodig heeft, kunt u ons bellen.