Airconditioning Single & Multisplit airco's

De afgelopen zomers zijn steeds warmer geworden, daarom is een airco geen luxeproduct meer. Met een comfortabele binnenklimaat bevordert zowel het woongenot als de productiviteit op de werkplek. Het team van Lemmers Installatietechniek staat voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden van airco.

Airconditioning voor iedere ruimte

Voor iedere denkbare ruimte in uw huis of kantoor gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Zo komen we bij u langs om te luisteren naar uw wens en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Wij geven u graag advies en staan ook klaar om je te assisteren bij de installatie van je nieuwe systeem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen over de aanschaf, het onderhoud of de installatie van een airconditioning.

Over het algemeen onderscheiden we airconditioningsystemen in twee soorten:

  1. Single split airco;
  2. Multi split airco;

Welk type airco past bij jou?

Een single split airco is geschikt wanneer je slechts één enkele ruimte wilt koelen of verwarmen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel een binnen-unit als een buiten-unit. Als je meerdere ruimtes wilt koelen, biedt een multi split airco uitkomst. Dit type systeem maakt gebruik van meerdere binnen-units met maar één buiten-unit.

De installateurs van Lemmers installatie techniek staan paraat om je te begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte airconditioning voor jouw situatie. Heb je hulp nodig bij het aankopen en installeren van een airco in Weert? Neem dan gerust contact met ons op en we komen vrijblijvend langs.